Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktkaka/paj

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Man kan ta precis vilka bär eller frukter man vill. Det går också bra med äppelmos eller sylt. Jag brukar göra receptet dubbelt, då blir den högre och räcker till fler!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt.Rör försiktigt i mjölet. Smörj en pajform och häll i smeten. Strö över fruktbitar/bär/sylt. Hyvla margarin med en osthyvel (går bäst om man har haft margarinet i frysen en stund först)och lägg skivorna uppepå frukten. Strö över pärlsocker. Grädda längst ner i ugnen 175 grader 35-40 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.