Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med flädersmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Extra fint blir det om du varvar flädermarinerad frukt och färskost i vackra glas. Färsk mynta ger en frisk och len avrundling på middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gröp ur fruktköttet ur melonen. Skala och kärna ur mangon. Skär frukt och bär i bitar och blanda med örtblad och fläderblomssaft. Marinera cirka 30 minuter.
  2. Sila av spadet och varva frukt och bär med färskost i fina glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.