Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med fromage

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Väldigt god!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela fruktcocktailen i 4-6 glas - Tag undan lite av spadet.
  2. Vispa gulor och socker pösigt. Vispa & blanda 1 1/2 dl av grädden. Lös gelatinet i resten av grädden i en kastrull på svag värme. Rör ner i äggblandningen tillsammans med portvin eller den smaksättning du väljer. Rör tills blandningen svalnat och vill börja stelna.
  3. Häll den över frukten i glasen, lika mycket i varje. Strö på riven blockchoklad och låt stelna i kyl. Garnera med frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.