Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst citronpaj

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 5 timmar 20 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt att göra dagen före servering! Gör en pavlova av äggvitorna!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg en tårtbotten i en form med löstagbar botten. ( Frys in övriga för senare bruk.) Vispa äggulor och socker ljust och poröst, ca 5 min. Blanda i kondenserad mjölk samt skal och saft från citron. Häll i formen och frys i ca 5 timmar eller över natten. Ta fram pajen 30 min före servering. Vill man kan man bre vispad grädde över den frysta pajen och antingen servera den direkt eller ställa in den i frysen en stund tills grädden stelnar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.