Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchi

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gnocchi är italienska pastapotatis-klimpar. Har aldrig testat själv men det verkar väldigt enkelt att göra, sen älskar jag ju allt som har med pasta att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till en deg, rulla ut dem till stänger, cirka 2 cm tjocka. Skär stängerna i cirka 2 cm breda bitar och forma dem efter dina önskemål.
  2. Koka upp en gryta med lättsaltat vatten och lägg i gnocchin och koka dem tills dem flyter upp till ytan.
  3. Servera till en god tomatsås eller varför inte till några mumsiga italienska köttbullar med parmensam i? Fantasin sätter gränserna!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.