Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste ricekrisptårtan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 3 timmar 20 minuter
Skriv ut

Älskad av alla som smakat, ett plus för att den är glutenfri. Godast om den får stå ett dygn i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorrna till hårt skum Tillsätt sockret under fortsatt vispning Rör ner rice krisp Bred ut på bakplåtspapper och grädda i 125 grader i 80 min. Låt svalna och lossa pappret
  2. Kräm Blanda äggulor, socker,mjöl, och grädde i en kastrull. Värm under omrörning tills krämen tjocknar. Ta kastrullen från värmen och lägg ner chokladen och sen smöret i krämen och rör om. Dela botten i två delar. Lägg krämen på den ena och lägg på vispad grädde, lägg på den andra botten bred på resten av grädden. Garnera

Kommentarer (1)

  • klea 31 maj 2014

    En riktig favorit! Har bjudit på den flera gånger och de jag bjudit har i sin tur bjudit på den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.