- Serverar: 6 portioner
- Tid: 3 timmar 20 minuter
Skriv ut
Älskad av alla som smakat, ett plus för att den är glutenfri.
Godast om den får stå ett dygn i kylen.
Instruktioner
- Vispa äggvitorrna till hårt skum
Tillsätt sockret under fortsatt vispning
Rör ner rice krisp
Bred ut på bakplåtspapper och grädda i 125 grader i 80 min.
Låt svalna och lossa pappret
- Kräm
Blanda äggulor, socker,mjöl, och grädde i en kastrull.
Värm under omrörning tills krämen tjocknar. Ta kastrullen från värmen och lägg ner chokladen och sen smöret i krämen och rör om.
Dela botten i två delar.
Lägg krämen på den ena och lägg på vispad grädde, lägg på den andra botten bred på resten av grädden.
Garnera
Publicerat den
12 mars 2011
Kommentarer
Skriv kommentar
En riktig favorit! Har bjudit på den flera gånger och de jag bjudit har i sin tur bjudit på den.