Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Hur enkel som helst att göra och så himelskt god! Passar utmärkt till både kött och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm creme fraiche tillsammans med 1 st köttbuljongstärning. Lägg i gorgonzolan undan för undan. Smaksak hur mycket man vill ha, jag brukar ta en halv förpackning. Men man får smaka sej fram.
  2. När gorgonzolan smält ner i creme fraichen kan den sjuda nån minut. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.