Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad avokado

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är en läcker liten smårätt med gorgonzola, valnötter och knaperstekt skinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela avokadorna mitt itu och gröp ur fruktköttet. Spara skalen. Mosa fruktköttet med gorgonzolan. Blanda i hackade valnötter. Lägg röran i avokadoskalen.
  2. Lägg avokadohalvorna i en ugnsfast form och baka i 200 grader i 10 minuter så de blir varma.
  3. Dela under tiden parmaskinkan i bitar. Stek i torr stekpanna tills bitarna är lite knapriga. Låt dem rinna av på hushållspapper. Stick ner dem i den varma avokadon. Dekorera med kryddgrönt och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.