Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad falulåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Smalmat.

Ingredienser

Instruktioner

Fördela det kokta riset jämnt i en smord form. Täck med tomat och korvskivor. Vispa grädden till löst skum, blanda i chilisås och smaka av med kryddor. Häll såsen över korven i formen och lyft lite på korv och tomat lagret så att såsen rinner ner emellan till riset. Strö över riven ost och gratinera i 200 grader i 25 min eller tills allt har fått färg. Strö över hackad persilja och servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjboman 7 januari 2012

    Den här lådan gjorde jag för några dagar sen, den är värd att rekomendera till er alla som läser receptet. Supergod, enkel vardagsmat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.