Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad festfile

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kan med fördel förberedas i förväg

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filen och bryn runtom i 1 msk matfett, salta, peppra och efterstek på medelvärme i 5 min. Skala och hacka löken. Fräs den i 1 msk matfett tillsammans med rosepeppar. Tillsätt vin, vatten, fond, grädde, tomatpure och timjan. Koka ihop i 5 min. Skiva köttet och lägg i en form. Häll över såsen och gratinera i 225 grader, 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.