Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad havslax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god fiskrätt som går att göra både till vardag och fest. Servera kokt potatis och en sallad till. Smaklig måltid!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg filén i en ugnsform med skinnsidan nedåt. Gnid fiskens yta med salt. Blanda citronpeppar och hackad dill med créme fraichen. Fördela blandningen över fisken och strö riven ost över. Tillred ca 25 minuter i 200 graders ugnsvärme.
  2. Servera kokt potatis och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.