Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kantarellfalukorv

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Variant på mammas champinjonfalu

Ingredienser

Instruktioner

Strimla falukorv och stek lätt i smör. Lägg det i en form. Blanda såspulver, vatten och grädde. Slå över korven och strö ost på. Gratinera i ugn i 200 grader i ca 20 min tills det fått fin färg. Servera med nykokt pasta och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gunma 14 februari 2011

    Gjorde denna i helgen ,den var god och snabb att göra. Tack för det receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.