Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad krabba med whiskey

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

70-talsfavorit i repris. Whiskey-mängden kan ökas något med gott resultat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantskär brödet och smula det. Blanda med majonnäs, gräddfil och lite av krabbspadet. Finhacka löken och purjolöken och fräs lätt i smör. Blanda i finhackad paprikasallad, dill, kryddor, krabbkött, whiskey och brödblandningen. Smaka av med paprikapulver, svartpeppar och ev. lite krabbspad. Fördela blandningen i ugnsfasta formar (gärna snäckskal) och gratinera i 275º 7-10 minuter.
  2. Servera med rostat eller smörstekt bröd och några salladsblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.