Läcker lasagne med en underbar smak
Instruktioner
- Låt kräftstjärtarna rinna av. Spara 12 kräftstjärtar till garnering och hacka resten grovt. Tag bort alla kärnor i chillifrukten och finhacka fruktköttet. Fräs purjo- och chillihacket i margarin. Blanda det avsvalnade fräset med kräfthacket, äggula, dill, ost och Kesella. Smaka av med salt och peppar.
Dela ev. lasagneplattorna i ca 12x15 cm bitar för att rymmas i ugnsfast form. Fördela fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop dem. Lägg dem i en smord ugnsfast form. Låt stå i kylen till såsen är gjord.
Hit går att förbereda dagen innan!
- Sätt ugnen på 200 grader.
Hacka tometerna och lägg överst på lasagneplattorna.
Blanda grädde, vin och mjölk i en kastrull. Koka upp och red med mjöl. Blanda ned hälften av parmesanen. Smaka av med salt och peppar.
Häll såsen på lasagnerullarna och strö över parmesanost. Gratinera mitt i ugnen 20 minuter. Garnera med de extra kräftstjärtarna och servera en grönsallad till.
Publicerat den
22 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar