Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade ostron i Mornaysås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ostron skall ätas färska och levande med lite citron och ett glas Champangne säger experterna. Alla kan inte äta råa skaldjur så detta är en absolut höjdare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mornaysåsen Se mitt recept på 'Sås - Mornay'
  2. Ostronen. Öppna och lägg upp dem i en långpanna Sätt in dem i ugnen på högsta grillvärme i 1 minut. Ta ut ostronen ur ugnen och häll såsen över varje ostron. Gratinera dem på högsta grillvärme
  3. Det går bra med Champagne till dessa oxå !!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.