Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade pastasnäckor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tänk att få tre av de godaste italienska ostarna i en och samma pastasnäcka - mozzarella, mascarpone och parmesan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastasnäckorna al dente i lättsaltat vatten.Riv mozzarellan och blanda den med mascarpone och parmesan. Smaka av med salt och peppar.
  2. Halvera auberginen och skiva den sedan på längden ca 7 mm tunna skivor. Stek dem gyllenbruna på båda sidor i olja på medelvärme. Salta och peppra.
  3. Sätt ugnen på 175 grader.
  4. Häll tomatsåsen i en ugnsform. Fyll pastasnäckorna med ostblandningen, enklast är det att använda en spritspåse. Varva snäckor, med öppningen uppåt, och aubergineskivor i formen.
  5. Gratinera mitt i ugnen 40 minuter. Garnera med färska örter. Servera gratängen rykande varm tillsammans med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.