Tänk att få tre av de godaste italienska ostarna i en och samma pastasnäcka - mozzarella, mascarpone och parmesan!
Instruktioner
- Koka pastasnäckorna al dente i lättsaltat vatten.Riv mozzarellan och blanda den med mascarpone och parmesan. Smaka av med salt och peppar.
- Halvera auberginen och skiva den sedan på längden ca 7 mm tunna skivor. Stek dem gyllenbruna på båda sidor i olja på medelvärme. Salta och peppra.
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Häll tomatsåsen i en ugnsform. Fyll pastasnäckorna med ostblandningen, enklast är det att använda en spritspåse. Varva snäckor, med öppningen uppåt, och aubergineskivor i formen.
- Gratinera mitt i ugnen 40 minuter. Garnera med färska örter. Servera gratängen rykande varm tillsammans med en god sallad.
Publicerat den
22 april 2017
Liknande recept
Skriv kommentar