Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade skinkrullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En praktisk maträtt som passar vid flera olika tillfällen, som t ex förrätt, nattmat eller hel måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och ansa paprikorna och skär dem i tärningar. Skala och hacka löken fint.
  2. Fräs paprika och lök i matfettet i en stekpanna.
  3. Tillsätt tomaterna med sitt spad. Krydda med salt, peppar, timjan och basilika.
  4. Låt såsen puttra på svag värme i ca 20 minuter.
  5. Tillsätt det kokta riset.
  6. Lägg fyllningen på skinkskivorna. Rulla ihop dem och lägg dem på ett smort ugnsfast fat.
  7. Strö över riven ost och klicka över lite matfett.
  8. Gratinera rullarna i ugn vid 250 grader i 10-15 minuter eller tills rätten fått vacker färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.