Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade taco-chips

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tacos är nog bland de enklaste du kan fixa i partymatsväg och det är dessutom supergott! Välj själv måtten beroende på hur mycket du vill laga.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 °C. Stek blandfärsen i en stekpanna så att den blir väl genomstekt. Häll i taco-såsen i färsen och låt det småputtra på svag värme i ca 15 minuter. Lägg ut taco-chipsen på bakplåtspapper eller smörj en plåt. Fördela fyllningen på chipsen och häll över lite riven ost på varje bit. Ställ in chipsen mitt i ugnen och låt dem gratinera i ca. 10-15 minuter eller tills osten fått fin färg. Servera tillsammans med sallad, gurka, majs och tomater - mums!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.