Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerat rotfruktsstomp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

59 kcal

Ingredienser

Instruktioner

1 Skala rotfrukterna och skär i mindre bitar. Skala och skica vitlök. 2. Koka rotfrukter och vitlök mjuka i buljong. Sila av buljongen och spara för spädning. 3. Sätt ugnen på 250 grader och grill. 4. Mixa rotfrukterna, späd med lite av buljongen och blanda i timjan. Det ska vara ett fast mos. Smaka av med salt och peppar. 5. Lägg upp moset i en smord ugnsform och strö över ströbröd. Gratinera i ugnen tills gyllene färg

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Zelda3 5 juni 2010

    Hejsan, är jätte nyfiken på att testa detta recept. Men måste nog säga att 59kcal inte riktigt stämmer. Satt och räknade ihop allt och fick fram ca 83-85 kcal/ portion. Fortfarande väldigt lite, men ville bara informera om detta och tack för att du lade upp detta recept =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.