Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade nektariner och persikor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Medelhavsfrukt och getost i läcker kombination med vanilj, honung & mynta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela och kärna ur frukten. Skär varje frukt i 6 klyftor. Dela vaniljstången på längden och skrapa ut fröna. Blanda fröna (spara stången) med honungen.
  2. Lägg frukterna på ett stort ark aluminumfolie.
  3. Ringla över honungen och lägg på vaniljstången. Förslut paketet väl. Se till att skarvarna är vända uppåt.
  4. Lägg paketet på grillen ca 15 minuter (eller direkt på glöden då den börjar falna.)
  5. Lägg upp frukten på ett fat . Smula över osten. Garnera ev. med myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.