Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till prinskorv, köttbullar eller skinka.

Ingredienser

Instruktioner

Repa grönkålen och skär i mindre bitar. Koka kålen i saltat vatten i 30 minuter. Häll av vattnet. Sätt nu ugnen på 250 grader. Blanda ner grädden, ägg, smulad ädelost, soja, hackad vitlök och smaka av med kryddorna. Häll allt i en ugnsform. Lägg skivad mozzarella överst. Gratinera i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.