Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaks- och matvetegryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En stark och god vegetarisk rätt, som även funkar som tillbehör till grillat kött eller fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka matvetet enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Skär zucchinin i små kuber, finhacka vitlök, chili och persilja och skiva broccoli, lök och morot tunt.
  3. Hetta upp oljan i en stekgryta och fräs lök, vitlök och chili tills löken börjar bli genomskinlig.
  4. Lägg i morot och salta lite, fortsätt fräsa några minuter. Tillsätt broccoli och fräs ytterligare en liten stund. Häll i zucchini, persilja, lime och soja och rör runt. Lägg på ett lock och låt fräsa tills moroten bara har lite tuggmotstånd kvar. Rör om ibland.
  5. Rör ner matvetet och servera med en klick turkisk yoghurt och en fräsh sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.