Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakscurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott med ris till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär morötter och potatis i tunna stavar. Dela blomkålen i små buketter. Strimla vitkålen. Snitta, skölj och strimla purjolöken.
  2. Hetta upp smör eller margarin i en kastrull. Tillsätt curry och pressad vitlök, rör om. Tillsätt grönsakerna och låt allt fräsa några minuter. Späd med buljong och låt koka på svag värme under lock ca 15 minuter.
  3. Skala och skiva bananerna. Rör ner bananer och matlagningsyoghurt i grönsaksblandningen. Låt allt bli varmt.
  4. Servera till ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.