Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med indisk grönsakscurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gluten och laktosfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Putsa och krydda filén med salt och peppar. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek filén runtom till den får fin färg. Efterstek i ugnen ca: 20 minuter.
  2. Skär morötterna, blomkålen och potatisen i mindre bitar. Hetta upp olja i en kastrull och fräs grönsakerna lätt. Skiva vitlöken tunt. Pudra på curryn och tillsätt vitlöken. Rör om.
  3. Häll på buljongen och ärtorna och låt puttra 5-7 minuter. Skiva bananen, tillsätt och låt allt bli varmt. Finhacka nötterna och persiljan och blanda.
  4. Skiva filén och servera med grönsakerna och en klick mango chutney. Strö persilje och nöthacket över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.