Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmarinerad fruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fruktsallad marinerad med Bacardi razz. Serveras i urgröpt galiamelon.

Ingredienser

Instruktioner

Dela melonerna, genom att sticka in en vass kniv i ett sicksack-mönster runt hela melonen. Tag bort kärnorna. Gröp ur melonhalvorna över en skål så melonens vätska inte går till spillo. Dela jordgubbar och kiwifrukter i mindre bitar. Lägg frukten i skålen tillsammans med melonen. Halvera passionsfrukterna och skrapa ur innehållet över skålen. Pudra över florsockret och häll över Bacardi razz. Servera fruktssalladen i melonhalvorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.