Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hanssons fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En kalasgod gratäng som min studentkompis fixade till med de små resurser vi hade som fattiga studenter!

Ingredienser

Instruktioner

Tina fiskblocket lätt. Skär fisken i 1,5 centimeter tjocka skivor. Grovhacka de skalade tomaterna. Lägg ut bladspenaten blandat med de grovhackade tomaterna i en ugnsfast form. Lägg fiskskivorna så att de täcker tomat- och bladspenatsmixen. Blanda champinjonsoppan med vispgrädde och riven ost. Grädda gratängen i 175-200 graders ugnstemperatur ca 45 minuter. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.