Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het apetinaostdipp

 
Skriv ut

Adventsmingel! Doppa brödet i smält ost med medelhavssmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa osten. Hetta upp grädden i en liten gryta. Lägg i osten och låt den smälta. Smaksätt med rosmarin. Rosta ev brödet och skär det i tärningar.
  2. Låt var och en doppa brödet med hjälp av en liten gaffel.
  3. Om dippen står och tjocknar kan den spädas med lite mjölk eller grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.