Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het ingefärsfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En saftig fläskfilé med en chilihet marinad som serveras med avokado- och tomatsallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet. Krydda med salt och peppar och bryn runt om i oljan. Stek klart i 175 graders varm ugn 20 minuter. Låt vila i 10 minuter.
  2. Dela tomaterna. Skala gurkan och skär i kuber. Tärna avokadon. Blanda tomater, gurka, avokado, majs och sallad.
  3. Fördela salladen på tallrikarna. Skiva köttet och lägg ovanpå. Blanda ihop marinaden och ringla över köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.