Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkor med ris och vitt bröd

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fick receptet från ett ex för många år sen, och det har hängt med under åren. OBS! Det är ingen bantarmat. Oftast äter man för mycket av det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset.
  2. Tärna paprikan och fräs upp i stekpanna tills paprikan är halvmjuk.
  3. Häll i paprikan och resten, utom räkorna, i en kastrull. Låt såsen stå och sjuda.
  4. Rensa räkorna.
  5. Häll i räkorna någon minuter innan det ska serveras.
  6. Vitt bröd är ett måste.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.