Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärstorsk i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Överraskande god! Chreme fraische kan bytas ut mot kokosmjölk om man vill ha lite mer asiatisk smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. lägg torsken i ugnsform och salta lite.
  2. hacka grönsakerna och lägg ovanpå torsken. blanda creme fraishe med ingefära, citron, chili, buljong och kryddor. Häll över torsk och grönsaker. Tillaga i ugn i 30 min, 225 grader.
  3. Rosta pumpakärnorna i panna och strö över den färdiga fisken.
  4. Servera i djup tallrik med ris, linser eller som det är Om man vill ha mer thaismak så kan chreme fraishe bytas ut mot samma mängd kokosmjölk och citronen mot lime

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.