Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Insmickrande ischoklad

(1 kommentar)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lätta att göra, lätta att äta upp.

Ingredienser

Instruktioner

Smält choklad och kokosfett i en kastrull under omrörning. Låt det svalna lite. Vispa äggen i en bunke och tillsätt chokladen och kokosfettet. Rör om. Låt massan svalna lite. Häll sedan upp i folieformar och ställ in i kylskåpet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Challan 16 oktober 2008

    gu va gullig kommentar till receptet:) Ester har samma bild på ischokladen som du

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.