Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazariner med ischoklad

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Det här är de godaste kakor du kan tänka dig med underbar chokladfyllning...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman margarin, socker och mjöl på bakbordet. Tillsätt äggulan och arbeta raskt ihop degen.
  2. Dela degen i 20 lika stora bitar och tryck ut dem med mjölad tumme i smord kakformar.
  3. Grädda i medelstark ugnsvärme, 175 grader i ca 10-12 minuter.
  4. Stjälp upp kakorna när de svalnat något och låt dem kallna.
  5. Smält kokosfettet till fyllningen och låt det svalna.
  6. Blanda florsocker och kakaopulver och rör ned det i kokosfettet. Tillsätt ägget, grädden och kokosflingorna.
  7. Lägg tillbaka kakorna i formarna och fyll i smeten.
  8. Jämna ytan med en liten stekspade eller liknande. Garnera med kokosflingor. Ställ kakorna kallt att stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.