Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isad bärconsommé

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda och mycket fräsch efterrätt. Förbereds dagen före.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala bort de yttersta bladen på citrongräset. Finhacka resten. Häll vatten, socker och citrongräshacket i en kastrull. Koka upp och sjud i 10 minuter. Låt svalna över natten.
  2. Sila från citrongräset. Tillsätt limesaften. Kyl blandningen så att den blir riktigt kall. Rensa bären och tillsätt dem. Fyll vinglas till hälften med consommén. Fyll upp med mousserande vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.