Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsrulltårta

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Pröva att rulla in jordgubbar och vispgrädde i en rulltårtebotten. Det blir sååå gott! Inget vetemjöl i rulltårtan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 225 grader. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda potatismjöl och bakpulver. Sikta ner mjölblandningen i äggsmeten och rör om. Häll i en bakpappersklädd långpanna, ca 30x30 cm.
  2. Grädda 5-8 minuter. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakpapper. Täck med en fuktad handuk och låt det svalna.
  3. Fyllning: Skär jordgubbarna i små tärningar. Vispa grädden styv. Blanda med kesella, florsocker och jordgubbar. Fördela på kakan och rulla ihop från långsidan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.