Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jossans Pastagratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna brukar min dotter laga, supergott till vardag men även till helgen med ett glas gott rött vin.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt instruktion på förpackningen. Hacka löken. Fräs den i olja/margarin i en stekpanna. Tillsätt köttfärsen och fräs den tills den fått lite färg. Tillsätt korossade tomater, tomatpuré, basilika, timjan, oregano och chilipulver. Låt småkoka i ca 10 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar och dom andra kryddorna. Vill du ha den lite lyxigare varianten häller du på grädden och låter den koka med de sista minuterna.Lägg pastan i en smord ungsform. Fördela köttfärsröran ovanpå. Strö över ost och skiva tomaten och lägg skivorna på osten. Gratinera mitt i ugnen i 250 grader i ca 10 minuter. Servera med sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mr_D 30 september 2009

    Mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.