Ville förstärka de så vanliga Polka bräcken med något extra. Blev riktigt gott men måste serveras riktigt kall då botten innehåller kokos och har en tendens att bli lite mjuk.
Instruktioner
- Smält först mjölkchokladen i vattenbad/mikro. Tillsätt kokos efter behag, jag tog ca 1 dl, och bred ut smeten på en bakplåtsklädd plåt/långpanna.
Låt stelna i kylen.
- Krossa polkagris så du får ca 1 dl. Hur fint kross är en smaksak, men jag tog ganska finkrossat då det mest var smaken jag var ute efter.
- Smält sedan den vita chokladen i vattenbad/mikro och tillsätt sedan den krossade polkagrisen. Bred denna något varma smet över den stelnade kokossmeten direkt.
- Om den varma smeten får ligga för länge på den stelnade så smälter även den stelnade och blandas något med den vita. Färgen blir då inte så rolig.
Publicerat den
20 december 2011
Liknande recept
Skriv kommentar