Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julgrisen

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Fritera bullarna! Annorlunda julbulle. Stora blir de inte men de har en strykande åtgång. Men se upp med friteringen för det går undan!

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret,Värm degvätskan fingerljummet tillsammans med sirap och lös upp jästen. Blanda i mjöl, salt och kanel. Bearbeta degen med degkrokar i ca 10 min. Låt jäsa ca 40 min. Kavla sedan ut degen inte alltför tunt och ta ut grisar med pepparkaksmått. Fritera dem i kokosfett, ta upp dem med hålslev och låt dem rinna av. medan de är varma, vänd dem i kanel och socker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.