Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasspätta i olivsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett enkelt och gott recept på fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta, peppra och droppa citron över fiskfiléerna. Rulla ihop dem. Smörj en ugnssäker form med 1 tsk margarin. Lägg rullarna med skarven nedåt i formen. Låt stå i 225 grader ugnsvärme ca 15 minuter eller tills den fått fin färg. Skiva champinjonerna och fräs i 1 tsk margarin. Häll på fraiche, tillsätt buljongtärningen och låt såsen koka upp. Grovhacka tomater, hacka oliver, pressa vitlöksklyftan och blanda ner alltsammans i såsen. Smaksätt med salt, peppar och lite dragon. Häll den varma såsen över fiskrullarna. Garnera med dill.
  2. Servera med potatismos och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.