- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ett enkelt och gott recept på fisk
Instruktioner
- Salta, peppra och droppa citron över fiskfiléerna. Rulla ihop dem. Smörj en ugnssäker form med 1 tsk margarin. Lägg rullarna med skarven nedåt i formen.
Låt stå i 225 grader ugnsvärme ca 15 minuter eller tills den fått fin färg.
Skiva champinjonerna och fräs i 1 tsk margarin. Häll på fraiche, tillsätt buljongtärningen och låt såsen koka upp. Grovhacka tomater, hacka oliver, pressa vitlöksklyftan och blanda ner alltsammans i såsen.
Smaksätt med salt, peppar och lite dragon. Häll den varma såsen över fiskrullarna. Garnera med dill.
- Servera med potatismos och grönsallad.
Publicerat den
27 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar