Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalifornisk salsalax (recept från viktväktarna)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott! 7 "poäng" /portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i 2-3 cm tärningar. Sjud dem i lättsaltat vatten ca 5 minuter.
  2. Koka pastan.
  3. Skär tomaterna i halvor, skala och hacka rödlök och vitlök. Skär gurkan i små tärningar. Kärna ur, skölj och finhacka chilifrukten.
  4. Låt pastan rinna av väl och lägg tillbaka den i kastrullen. Tillsätt ingredienserna till salsan och blanda väl.
  5. Ta upp laxen ur kokspadet och vänd ner den i pastan. Mal över svartpeppar och garnera gärna med extra mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.