Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall fisksås med rom

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna sås är den godaste jag har ätit. Lätt och snabb att göra. Min gubbe provade lite till en köttbit och han sa att det va helt ok det också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll crème fraichen i en skål. Hacka löken fint. Tillsätt löken, dillen och rom i crème fraichen. Krydda med lite vitpeppar.
  2. Färdig att äta. Till ungsstekt lax är det helt underbart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.