Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalops från Viktväktarna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

3,5 poäng per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela köttet i lagom bitar. Bryn i margarin, krydda med salt och peppar. Tillsätt lagerblad och kryddpeppar. Häll på vatten så att det precis täcker köttet.
  2. Låt småkoka tills det blir mört, ca 1 timme.
  3. Dela morötter i bitar och lök i klyftor, lägg ner när köttet kokat ca 30 min. Späd eventuellt med mer vatten. Vispa ut mjölet i lite vatten och rör ner det och soja i grytan.
  4. Servera med kokt potatis, inlagda rödbetor och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • immortal_girl 20 januari 2009

    Gott och enkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.