Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkryddad fruktsallad med dinkel

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 2 dagar 12 timmar
Skriv ut

En härlig och god fruktsallad som du både kan äta till efterrätt, mellanmål och som frukost. Har tyvärr ingen bild.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj dinkelkornen ordentligt. Låt dem ligga i blöt över natten och koka sedan på svag värme i ca 30 minuter eller tills kornen känns lagom mjuka. (Du kan också koka utan blötläggning i 40 minuter.) Häll upp i en skål och strö över socker och kanel. Pressa saften ur apelsinen och häll saften över dinkel och blanda runt. Skär resten av frukten i bitar och blanda ner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.