Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanonsnabb köttfärsbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Annorlunda pannbiff, fungerar utmärkt även som kall dagen efter.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ströbröd/havregryn, potatismjöl och vatten. Låt svälla i 10 minuter.Passa på att sätta på potatis eller ris, göra sallad under tiden. Lägg i färsen och kryddorna och rör väl. Blir en lös smet. Smält smör som vanligt i pannan, drag ned värmen och lägg i färsblandningen. Platta ut den till en stor "kaka". Skär den i tårtformade bitar. Stek i c:a 5 minuter, vänd bitarna och stek ytterligare c:a 5 minuter. Färdigt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.