Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kapprockasill på grillen som förrätt

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt och snabbt tillfixat och mycket gott.......

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala den mängden potatis som går åt. Skiva potatisarna i 2-4 mm stora skivor. Skala vitlöken och skiva den i 1 mm skivor. Ta purjolöken och gör 2 snitt längs med, så att stammen blir i 4 delar. Skär sedan purjolöken i 1 mm skivor. Dela sillfileerna i 2-3 cm bitar.
  2. Sedan tar man fram aluminiumfolien, mitt på denna lägger man den skivade potatisen för en person, sillfilebitarna för en person, en skivad vitlöksklyfta och lagom mycket purjolök. Efter detta saltar man och överst läggs margarinskivan på ca 50 gramm. Efter detta fäller man upp kanterna och kör ett knyte av aluminiumfolien, väl tillslutet.
  3. Sedan läggs detta på grillen ca 30-50 minuter. Avnjut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.