Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaviarfrestelse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nu hittade jag just ett gott recept på nätet och vill dela med mig av det. Passar till Påsk och även andra helger och högtider. Lovar att den är så smarrig och det känns så kul att ha hittat igen ett eftersökt och efterlängtat recept.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och strimla den. Skiva löken. Varva potatis, lök och kaviar, utrört i grädden, i en smord ugnssäker form. Översta lagret potatis. Salta och peppra mellan varven. Klicka på matfettet, grädda i 200° ugnsvärme ca 45 min. Detta är en variant av Janssons festelse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.