Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kexchokladpaj

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Godis och kaka i kombo, kan det bli smarrigare tro?

Ingredienser

Instruktioner

Krossa kexchokladen i matberedare 2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om 3. Häll smeten i en smord pajform 4. Grädda i 175° i 6 min 5. Låt svalna 6. Smält blockchokladen och blanda ned grädden (ej vispad) 8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna 9. Låt svalna en stund 10. Bred över pajskalet 11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar 12. Servera med grädde eller vaniljglass

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • stinget 10 april 2008

    Jättegod!!!!! men mycket mättande. Räcker absolut till 12 personer. Jag serverade vispad grädde till och det var mycket uppskattat. TACK!

  • Annlis 10 juli 2008

    Tack Bodil! Den var toppengod, du har alltid smarriga bakrecept. Kram Anna

  • Edla64 25 juni 2009

    Enkel att göra och supergod, tack för det goda receptet.

  • Maithai 26 oktober 2009

    Jättegod! Fast jag måste ha gjort ngt fel för pajen var svår att få upp ur själva pajformen. Ngn aning om vad jag kan ha gjort för fel? Tur att smaken inte förstördes, det är ju det viktigaste. Ska prova att göra den igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.