Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspytt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Servera pytten direkt ur pannan med bröd och strimlad sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och fintärna potatisen. Lägg potatisen i en långpanna och häll över olja. Stek mitt i ugnen i 250°C, ca 15 min. Skala och hacka löken. Skölj, kärna ur och fintärna paprikorna. Fräs lök och paprika i flytande margarin några minuter. Tillsätt färsen och låt steka med tills den fått fin färg och blivit smulig. Krydda med salt och grovmald svartpeppar. Tärna saltgurkan och vänd i tillsammans med den färdiga potatisen. Klipp gärna lite grönt över den färdiga pytten t ex persilja, gräslök eller basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.