Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos- och fruktbomb

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Den här tårtan har en annorlunda karaktär med smak och konsistens som liknar kokosbollen. Den syrliga yoghurten är precis vad den söta tårtan behöver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Vispa äggvitorna till vitt och fast skum. Blanda i sockret och vispa lite till. Tillsätt vaniljsocker och bakpulvret.
  3. Smörj en rund tårtform eller springform, ca 22 cm i diameter och beströ den med kokos.
  4. Bred ut smeten i formen. Sätt in formen i ugnen och stäng av värmen. Låt den stå så i 5 timmar, gärna över natten.
  5. Stjälp upp kakan på ett fat. Bred på yoghurt och garnera med bär och frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.