Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inspirerade av Kelda kokos kommer här ett recept på lasiatisk fisk till lunchlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fisken i portionsbitar.
  2. Krydda med salt och vänd i ströbröd. Bryn fisken på båda sidor i smör och rapsolja i en stekpanna.
  3. Blanda ihop alla ingredienserna till såsen.
  4. Häll den i stekpannan runt fisken. Låt fisken sjuda i såsen 3–4 min.
  5. Servera med fullkornsris blandat med grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.