Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosfisk med lime

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

20 minuters rätt

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Tina fisken i mikrovågsugnen. Riv skalet av limen och blanda med kokosflingor. Lägg fisken i en ugnssäker form. Pressa över limesaft. Salta och strö över kokosblandningen. Stek i ugn ca 15 minuter. Stek lök och vitlök med curryn i smör i en kastrull. Tillsätt kokosmjölk, sambal oelek och salt. Koka upp och låt sjuda några minuter. Blanda i dill. Servera fisken med såsen, ris och wokade grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.